Förläng batteritiden på mobilen

Förläng batteritiden på mobilen

Förläng batteritiden på mobilen – Känner du att din mobil har börjat bli seg och inte alls lika bra som när du köpte den för ett tag sedan? Med tiden blir all teknik sämre och speciellt telefonen när vi använder den mer eller mindre varje dag. Mobiltelefonens batteri kommer med tiden att bli sämre och det är inte helt omöjligt att du redan efter några månader känner att du behöver ladda din telefon oftare än innan. Till sist kommer du komma till en punkt när du inte orkar med din telefon längre för att den har blivit sämre. Risken är då att du går till en teknikaffär, tittar på nyare modeller och kommer hem med en sprillans ny telefon.

Problemet är att det här görs allt för ofta, trots att det inte finns några större fel på våra telefoner. Vi lägger onödiga pengar på nya telefoner, flera tusen mer än vad vi istället hade kunnat spara. Några tips för dig som känner att din mobil har blivit seg:

1. Gå till en mobilreparatör och lämna in mobilen för en koll. Det kan vara att ett batteribyte behöver göras för att mobilen ska kännas som ny igen. Förläng batteritiden på mobilen helt enkelt!

2. Köp ett nytt mobilskal till din smartphone. Bara av att byta skal kommer känslan av en ny mobil att infinna sig ganska snabbt. Byt skal efter humör och dag istället för att lägga stora summor på en helt ny mobil.

3. Leta fram schyssta bakgrundsbilder till telefonen. Bara av att byta “tema” med bakgrundsbilder kommer du direkt känna att mobilen känns fräschare.

4. Organisera dina appar på nytt sätt – Sortera i mappar och ändra om för en organiserad skärm. Det här kommer göra att allt i mobilen känns nytt och du kommer uppskatta telefonen på ett annat sätt. Testa även att ladda ner lite nya appar som du inte brukar använda, för omväxlingens skull.

5. Har din smartphone gått sönder i skärmen? Gör en iphone reparation malmö istället för att köpa en ny!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo − arton =